Salita

Pel
13 Decembro 2019
Eira
13 Decembro 2019

Salita

Integramos toda a zona de día nunha estancia para aproveitar mellor os metros cadrados e conseguir mais espazo útil. A estancia está marcada polas escaleiras que suben ó primeiro piso, e serven de separación entre a sala e o comedor, dando así mais xogo para crear 2 ambientes diferentes dentro do mesmo espacio. Optamos por colores suaves para dar luz e un toque de amarelo para dar cor e brillo. Apostamos por facer un comedor totalmente diferente e arriscamos con mobles en gris e negro, aproveitando a luz da xanela. Na entrada colocamos un zapateiro que serve á súa vez de moble auxiliar. As escaleiras aproveitan todo o espazo morto debaixo delas mediante uns módulos a medida cos que aproveitamos o espazo polas dúas caras.

ficha técnica

  • Tipo de proxecto: Sala de estar - entrada -comedor
  • Ano: 2019
  • Servizos: Deseño, fabricación e montaxe
  • Elementos: Reforma completa de zona de día. Deseño e fabricación de mobiliario a medida